Adana'da 10 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana'da 10 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda meydana gelen şiddet olayında, bir öğretmenin öğrenci velisi tarafından fiziksel saldırıya uğradığı bildirildi. Olay, okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Maslak Mahallesi'nde bulunan Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda görevli öğretmen N.Ö., disiplinsizlik yapan bir öğrenciyi uyararak yerini değiştirmişti. Bu duruma tepki gösteren öğrencinin velisi A.Ç., okula gelerek öğretmen N.Ö. ile koridorda karşılaştı. A.Ç., öğretmene aniden yumruk atarak saldırdı.

Yaralanan Öğretmenin Durumu

Saldırı sonucu yaralanan öğretmen N.Ö., aldığı darp raporu ile birlikte polise başvuruda bulundu. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli A.Ç'yi kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü'nden Açıklama

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sarıyer'de öğretmenimize yönelik gerçekleşen şiddet olayını şiddetle kınıyorum. Avukatlarımız ile birlikte konunun takipçisi olacağız. Eğitimciler olarak cehalet ve şiddetle mücadeleye devam edeceğiz," dedi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK