Haruniye Kalesinde, Kale Cafe Açıldı
Haruniye kalesinde uzun süredir devam eden restorasyon çalışmalarının son bulmasıyla gelen ziyaretçilere daha iyi hizmet vermek için Kale Cafe açıldı.
Açılışını Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, Düziçi Belediye Başkanı Alper ÖNER ve İl Kültür Turizm Müdürü Burhan TORUN Gerçekleştirdi.
Düziçi Kaymakamı Mutlu ALMALI Haruniye Kalesinin Düziçinin turizmi açısından çok önemli olduğunu ve buraya sahip çıkalmasını gerektiğini belirtti.
Öğretmen evi bünyesinde açılan Cafe hakkında açıklama yapan Öğretmen evi müdürü Osman İYİ Cafe'nin hafta içi saat 09.00 ile 19.00 arası, hafta sonu pazar günleri ise saat 09.00 ile 12.00 arası açık büfe hizmeti verileceğini ifade etti.
Açılışa Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, Düziçi Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Esen, emniyet müdür y. Mustafa GÖK, Düziçi Belediye Başkanı Alper ÖNER, Osmaniye İl Kültür ve Turizim Müdürü Burhan Torun, İl Genel Meclis üyeleri, Bazı siyasi parti üyeleri, Kamu Kurum Kuruluşları Müdürleri katıldı. Haberin devamı Pazartesi Sabır Gazetesinde. Haber-Foto: Ersin Şimşek