CGC Başkanı Ali Cihangir ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bu önemli ziyaret, İŞKUR'un Osmaniye'deki başarılarına dikkat çekti.

İŞKUR'un Türkiye Genelindeki Başarısı

Türkiye'nin Motorlu Taşıtları TÜİK Verileriyle İl Bazında Analiz Türkiye'nin Motorlu Taşıtları TÜİK Verileriyle İl Bazında Analiz

Hacı Akkoyunlu, kısa süre önce Osmaniye İl Müdürü olarak atandığı görevinde elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Akkoyunlu, "Osmaniye, işe yerleştirme oranıyla Türkiye genelinde ikinci sırada yer alıyor. Bu başarıda, yerel basının desteği büyük bir rol oynuyor," dedi. Basının, İŞKUR'un faaliyetlerini ve başarılarını geniş kitlelere duyurduğu için önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

Işkur Osmaniye

CGC'den Teşekkür Mesajı

CGC Başkanı Ali Cihangir ise, ziyarette yaptığı konuşmada, İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu'nun göreve geldiği kısa süre içerisinde gösterdiği üstün performansı takdir etti. Cihangir, "Akkoyunlu'nun liderliğindeki İŞKUR, Osmaniye için büyük başarılara imza atıyor. Kendisini misafirperverliği ve başarıları için tebrik ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Ersin Şimşek Hacı Akkoyunlu Ali Cihangir Sukru Tozluklu

CGC Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Tozluklu, Ümit Kahraman, Ersin Şimşek, Aydın Deniz ve Bekir Burak Canbolat, İŞKUR İl Müdürü olarak atanan Hacı Akkoyunlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Editör: Ersin ŞİMŞEK