GİB’in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 2024/Şubat dönemine ilişkin ‘Form Ba’ ve ‘Form Bs’ bildirimlerinin ve elektronik defterlerin oluşturulma ve imzalanma süresi, 1 Nisan 2024 günü sonuna kadar yapılması gereken işlemler için 5 Nisan 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldı.

Para-4Bu uzatma, mükelleflere vergi ödemelerini tamamlamaları için ek süre sağlayarak, ödemelerini zamanında gerçekleştiremeyenler için bir fırsat sunuyor. Gelir vergisi ödemelerini 5 Nisan 2024’e kadar online olarak veya yetkili bankalara başvurarak yapılabilir.

Para-3GİB’in internet sitesinden veya mobil uygulamasından güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Mükellefler, vergi ödemeleri ile ilgili detayları bu kanallardan takip edebilir ve gereken işlemleri gerçekleştirebilirler.

Para-2Gelir İdaresi Başkanlığı'nın gelir vergisi ödemelerinin son tarihini 5 Nisan 2024'e kadar uzatması, mükelleflere ödeme sürecinde ek zaman sağladı.

Para-1Bu sayede vergi mükellefleri, ödemelerini zamanında gerçekleştiremeyenler için bir fırsat sunarken, işlemlerini tamamlamak için gereken süreyi elde ettiler.

Para CezaGelir vergisi ödemeleri ile ilgili güncel bilgilere GİB’in internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden erişilebilir. 

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret

Para1

Editör: Mehmet Çardak