Atalay, bayram tatilini Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde geçirerek Kaleköy'ü ziyaret etti.

Fenomen Öğretmen Fidan Atalay'ın Bayram Tatili Paylaşımları Büyük İlgi Topladı (4)Sosyal medya hesabından paylaştığı video ve fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Fenomen Öğretmen Fidan Atalay'ın Bayram Tatili Paylaşımları Büyük İlgi Topladı (3)Fenomen öğretmen, doğal güzellikleriyle tanınan Gökçeada'da, doğa ile iç içe kerpiç bir evde kalacağını "Kalacağım yer çok güzel değil mi?" notuyla paylaştı.

Fenomen Öğretmen Fidan Atalay'ın Bayram Tatili Paylaşımları Büyük İlgi Topladı (2)Atalay'ın bu paylaşımı, 555 bin izlenmeye ulaşarak büyük ilgi gördü.

Sarıkabadayı'nın 'Neresi' yazın ritmi olacak Sarıkabadayı'nın 'Neresi' yazın ritmi olacak

Fenomen Öğretmen Fidan Atalay'ın Bayram Tatili Paylaşımları Büyük İlgi Topladı (1)Fidan Atalay'ın Instagram hesabını 402 bin kişi takip ediyor. Göz alıcı paylaşımları ve tarzıyla sosyal medyada popüler olan Atalay, bayram tatilinde de takipçilerinin ilgisini üzerinde toplamayı başardı. 

Kpss Öğretmeni Fidan Atalay'ın Yaşı Ortaya Çıktı (3)KPSS Öğretmeni" Fidan Atalay'ın Yaşı Ortaya Çıktı: Takipçileri Şaşkın!

KPSS derslerine mini etek ve dekolte kıyafetlerle girerek Türkiye'de uzun süre konuşulan "KPSS öğretmeni" Fidan Atalay'ın yaşı ortaya çıktı. Öğretmenin yaşını öğrenen takipçileri büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Atalay, geçtiğimiz ocak ayında Türkiye'de en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Sosyal medya paylaşımları nedeniyle ilgi odağı haline gelen Atalay, tercih ettiği kıyafetler yüzünden bazı eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak Atalay, eleştiriler karşısında olumlu ve saygılı yanıtlar vererek takdir toplamıştı.

Kpss Öğretmeni Fidan Atalay'ın Yaşı Ortaya Çıktı (2)

Sosyal medya platformu Instagram'ı aktif olarak kullanan Atalay, paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Öğretmen hakkında ortaya çıkan son detay ise takipçilerini şaşırttı.

Kpss Öğretmeni Fidan Atalay'ın Yaşı Ortaya Çıktı (1)

KPSS derslerinde tercih ettiği kıyafetlerle hafızalara kazınan Atalay'ın yaşı öğrenildi. Birçok kişi öğretmenin yaşını tahmin edemezken, duyduklarında şaşkınlık yaşadı. Öğretmenin sadece 30 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Öğretmenin genç yaşı, takipçilerinin beklediğinden farklı bir tablo sundu ve şaşırtıcı bulundu.

Muhabir: Resul Özdil