Düziçi'nde okuyan çeşitli nedenlerle anne veya babasından ayrı yaşayan 37 çocuk ilk kez ata binip, bisiklet sürmenin keyfini çıkardı.

Düziçi aile çalışma ve sosyal hizmetler ilçe müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Düziçi ilçe kaymakamı Mutlu ALMALI, Düziçi belediye başkanı Alper ÖNER, ilçe jandarma komutan Binbaşı Serkan ESEN, ilçe emniyet müdür vekili Mustafa GÖK, ilçe tarım ve orman müdürü Fevzi Soner ÇERÇİ, sosyal yardımlaşma müdürü Ali Galip MART, ve Düziçi Sosyal Hizmet merkezi müdürlüğünden müdür İsmail POYRAZ, müdür y. Fatih HÜRATA, Osmaniye sosyal hizmet merkezi il müdür vekili Ali KILIÇKESER, ilçe sosyal hizmet merkezi personelleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik öğrencilerle birlikte yemek masasında sohbet ile başladı. Öğrencilerle bol bol sohbet eden Düziçi kaymakamı ve beraberindekiler, öğrencilerle tek tek ilgilenerek unutulmaz ve renkli anların yaşanmasına neden oldu. Çocuklara, her zaman Kaymakamlığa gelip ziyaret edebileceklerini söyleyen ALMALI aynı zamanda Belediyeyi de ziyaret edebilirsiniz, bizim kapımız her zaman açık mesajını verdi. Yenilen yemeğin ardından öğrencilerle beraber bisiklete binildi.

Bisiklet turunun ardından öğrenciler Sabun ÇAYI üzerinden bulunan C'viz kafe'de ilk kez Ata binmenin heyecanını yaşadı. Öğrencilere Düziçi belediye başkanlığının destekleriyle hediyeler dağıtıldı.

Düziçi kaymakamı Mutlu ALMALI yaptığı açıklamada “Çocuklarla birlikteyiz, onların yanındayız, onları seviyoruz, inşallah bundan sonra birçok projede beraber olacağız, onların yanında olduğumuz bilsinler, onları sevdiğimizi bilsinler, bu organizasyon da Düziçi sosyal hizmetler müdürlüğüne de teşekkür ederim.” Dedi.

Düziçi ilçe jandarma komutanı binbaşı Serkan ESEN, “Bu etkinlik sebebi öğrencilerimiz, bu yemek etkinliğini onlara yapıyorlar, onlardan kalırsa biz de yiyeceğiz yemeklerden, çok teşekkür ederiz, düşünenler için. Çocukların yüzünde gülümsemeye sebep olabilmek bizlerin için önemli bir görevdir” diyerek duygularını ifade etti.

Düziçi ilçe tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner ÇERÇİ, Öğrenciler sayesinden bir araya geldik, çok güzel oldu, çok güzel bir etkinlik herkesin emeğine sağlık. Öğrenciler için ne lazımsa her türlü yardım ve faaliyette bulabileceklerini ifade etti. Haber: Ersin ŞİMŞEK