Düziçi Ülkü Ocaklarında Üniversiteye Hazırlık Kursları Devam Ediyor
-Düziçi Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından, 2019-2020 eğitim-öğretim Lise ve ortaokul öğrencilere, ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık ve okul derslerine takviye kursu veriliyor.
-Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Canlı yaptığı açıklamada, ”Benim de öğretmen olarak ders vermekten şeref duyduğum kurslarımızın konu anlatımlarını da başlatmış bulunmaktayız.
-Canlı, Üniversiteye hazırlık (TYT-AYT)kurslarımız kapsamında matematik ve Türkçe derslerini veren Matematik Öğretmenimiz Gülyaz Canlı ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ali Kaçıra Hocalarımıza ve Liselere Giriş Sınavı (LGS) matematik dersini veren Matematik Öğretmenimiz Rüstem Aslan hocamıza teşekkür ederim.
-Alanında uzman öğretmenlerimizle her kademedeki öğrencimizin ödevlerini yapmak; Liselere Giriş Sınavı (LGS) ile üniversiteye giriş sınavları (TYT-AYT) dersleri için bire bir veya grup derslerimize katılmak; program yapmak için vatanını milletini seven bütün vatandaşlarımızı ocağımıza bekleriz. " diyerek eğitim faaliyetlerine bütün vatandaşlarımızı davet etti. Ersin Şimşek