Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye'nin soğukluğunu fark etse de bunun nedenini tam olarak anlamıyor. Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için çabalayan Azem, çaresiz kalınca istemediği bir yola başvurur ve bu yol onu kızına dair bir ipucuna ulaştırır. Ancak bu ipucu, Azem'i başka bir bilinmeze doğru savrulmasına neden olur.

Dilber Ve Cihan Tanışıyor İnci Taneleri'nin 10. Bölümü (3)Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, İrem Çıray, Onur Akbay, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi ve Furkan Rıza Demirel'in yer aldığı dizinin senaryosunu Yılmaz Erdoğan kaleme aldı.

maNga sahnesini seyircisiyle paylaştı maNga sahnesini seyircisiyle paylaştı

Dilber Ve Cihan Tanışıyor İnci Taneleri'nin 10. Bölümü (1)Dizinin genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. İnci Taneleri, BKM yapımı olarak ekranlara gelmeye devam ediyor.

Dilber Ve Cihan Tanışıyor İnci Taneleri'nin 10. Bölümü (2)Dizinin bu bölümünde yaşanan olaylar ve karakterler arasındaki gelişmeler, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Birbirinden başarılı oyuncuların performansları ve sürükleyici senaryo, İnci Taneleri'ni izleyiciler için kaçırılmayacak bir dizi haline getiriyor.

Muhabir: Resul Özdil