Ziyarette AK Parti İl ve İlçe Başkanları, belediye başkanları ve diğer değerli teşkilat mensupları da Yanık'a eşlik etti.
Derya Yanık'tan Yarbaşı Belediyesine Ziyaret (5)Yarbaşı Belediye Başkanı, beldede yapılacak olan çalışmalar ve projeler hakkında Yanık'a bilgi verdi ve projelere verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Derya Yanık'tan Yarbaşı Belediyesine Ziyaret (4)Derya Yanık, beldenin gelişimi ve refahı için çalışmalara verilen desteğin önemine dikkat çekti.
Derya Yanık'tan Yarbaşı Belediyesine Ziyaret (3)Ziyaret sırasında Yarbaşı Belediyesinin ihtiyaçları ve planlanan projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek

Derya Yanık'tan Yarbaşı Belediyesine Ziyaret (1)Yanık, beldenin gelişmesine katkı sağlayacak her türlü projenin destekçisi olduklarını belirtti.
Yarbaşı Belediyesinin ilerlemesi ve belde halkının yaşam kalitesinin artırılması adına yapılan ziyaret, AK Parti'nin yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğini gösteriyor.

Belediye başkanı ve teşkilat mensupları, Derya Yanık ve heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Muhabir: Mustafa Düzenli