Düziçili iş insanı Mehmet Çillem, AK Parti'den Düziçi İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. AK Parti'de kongre süreci başlarken, ilçe başkanlığı için de adaylar tek tek kendini açıklamaya başladı.
Çillem, Cadde Saray Kafede kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Düziçili iş insanı Mehmet Çillem, Düziçi'nde kongre sürecine girdiklerini ve bu süreçte kendisinin de Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Düziçi İlçe Başkanı görevine talip olduğunu açıkladı. Çillem, ilçe başkanlığı seçimlerinin bir demokratik yarış olduğunu ifade ederek, yıllardır AK Parti'ye hizmet ettiğini söyledi.
Mehmet Çillem 1978 yılında Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde doğdu. Anadolu üniversitesi işletme fakültesi mezunu olan Çillem, AK partinin kurulmasından itibaren partide görev aldı.
Ak Parti Gençlik Kollarının kurulmasıyla Düziçi ilçesi Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 2006 yılında Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcılığı, 2008 yılında Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı, 2017 yılında Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Halen Düziçi AK Parti İlçe Teşkilatında Seçim İşleri Başkan yardımcısı olarak görevini sürdüren Çillem evli ve 3 çocuk babası.
Mehmet Çillem yaptığı açıklamanın devamında ticari, siyasi ve sosyal hayatım 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla devam etmekte, çalışmalarımı 24 saat kim olursa olsun elimden geldiği kadar insanlara yardım etmek için çalışacağını ifade etti. Haber: Ersin Şimşek