CHP’DE DÜZİÇİ İLÇE BAŞKANLIĞINA GÜÇLÜ ADAY
Düziçinin tanınan simalarından Eczacı Emre BÜYÜKMERT, yaklaşan CHP Düziçi İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıkladı. "Her şey Güzel Olacak" diyen Emre BÜYÜKMERT, çok sayıda partili ile İlçe Başkanlığına gelerek İlçe başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Emre Büyükmert : Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına adaylığımı koymak için toplanmış bulunuyoruz. İlçemizde ve partilerimize hizmet etmek,Cumhuriyet Halk Partisini en güzel şekilde temsil etmek için bu yola çıktım eğer görev verilirse Parti yönetimimizi gençlerin enerjisi ve dinamizminden, büyüklerimizin de tecrübelerinden faydalanacak şekilde oluşturmayı hedefliyorum. En temel amaçlarımdan birisi de partimiz içindeki ayrışmaları ve gerginlikleri bitirip, birleştirici bir rol oynamak olacaktır. Çünkü biliyoruz ki ne kadar birlik ve beraberlik içinde olursak , o kadar büyük başarılara ulaşabiliriz. Parti içersinde bir karar alınacaksa, tartışmaya açık olacak, herkesin görüş ve önerileri alınacak ve ortak akıl, ile hareket edeceğiz. Partilerimizin hakkını her ortamda sonuna kadar savunacak ve sorunları çözmek için çabalayacağım.Tüm partili abilerim'den, ablalarım'dan ve kardeşlerim'den desteklerini bekliyorum. Biz Elimizi taşın altına, yüreğimizi de partilerimizin avuçlarına bırakıyoruz.

Düziçi CHP İlçe Başkanı Mustafa şen:" Gençlerimiz her geçen gün çoğalıyor bu da benim hoşuma gidiyor.Bu gencimizin partimize gelmesi bizlere destek olması bizleri de gururlandırdı.Bana gençlere fırsat dediler, ben dedim ki fırsat benimle olmaz, gençler o fırsatı kendileri yaratarak elde edecek.Hak edecekler, hakkettiklerinin kıymetini bilecekler. Genç kardeşime şimdiden başarılar dilerim. Önümüzdeki süreç çok ciddi bir süreç.Sadece muhalefetteyken siyasi koşulları biliyorduk şimdi ise yerel bir davamız var çok büyük sorunlarımız var.Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.Bizim küsmek darılmak gibi işlerimiz olmamalı ve bu tuğlanın üzerine tuğla koymalıyız. Hepinizin huzurunda başarılar diliyorum." dedi.

EMRE BÜYÜKMERT KİMDİR?
19 Mayıs 1990 tarihinde Osmaniye ili Düziçi ilçesi, Çiftlik mahallesi'nde doğdum. İlköğretimimi Düziçi ilköğretim Okulunda, Lise eğitimimi Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladım. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ne başladım. 2013 yılında üniversiteden mezun oldum ve BÜYÜKMERT ECZANESİ'ni açtım. Yaklaşık 6 yıldır doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet etmekteyim. 
Haber-Foto: Ersin Şimşek