Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın ilişkisiyle ilgili dikkat çeken bir gönderme yaptı. Erdoğan ve Taşkın'ın iki yıldır birlikte olduğu iddiaları gündeme gelirken, Taşkın özel hayatına dair sorulara "Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" ifadelerini kullanarak cevap vermişti.

Cem Yilmaz 1603186266Cansu Taşkın'ın ilişkiyi ilan etmesinin ardından, çiftin aşk pozları sosyal medyada yayılmaya başladı. Cem Yılmaz da Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın birlikteliği üzerine esprili bir yorum yaptı.

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yılmaz Erdoğan Ile Kendisinden 25 Yaş Küçük Sevgilisi Cansu Taşkın'la Görüntülendi (2)Cem Yılmaz, "Dilber’i yazmadan önce bana ‘Dizi mi yoksa film mi yapsam?’ diye sordu" diyerek şunları ekledi: "‘Bir tarafınla yaz, tutar’ dedim. Bir baktık, gerçekten bi tarafıyla yazmış."

Yılmaz Erdoğan Ile Kendisinden 25 Yaş Küçük Sevgilisi Cansu Taşkın La Görüntülendi 1Cansu Taşkın, "Yılmaz, Dilber karakterini benden esinlenip yazdı" açıklaması yaparak ilişkisini doğruladı. Yılmaz'ın açıklaması, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın birlikteliğiyle ilgili magazin gündeminde ses getiren bir ayrıntı oldu.

Editör: Resul Özdil