Sezon başında kulübü devraldıklarında tesislerinin yıkılmış olduğunu ve şehir stadının ağır hasarlı olduğunu belirterek, maçları sentetik sahada oynamak zorunda kaldıklarını dile getirdi. Bu durumun, oyuncu transferinde büyük zorluklar yaşamalarına neden olduğunu vurguladı.

Varlı, kulübün geriye dönük borçlarıyla da uğraşmak zorunda kaldıklarını ve bu borçların kulübü haciz tehdidiyle karşı karşıya bıraktığını ifade etti. Ayrıca, futbolcuların kaldığı otelin konaklama ücreti borcunun ödenmediği için haciz edildiğini ve kulübün mağdur olduğunu belirtti.

Başkanın Sesinden Ceyhanspor'un Zorlu Yolculuğu

Kulübün yaşadığı mali sıkıntıların yanı sıra, hakem hataları ve mental olarak maçlara hazırlanamamanın da takımın performansını etkilediğini söyledi. Bal Ligi'nde alışılmadık kuralların geçerli olduğunu ve küme düşme riskinin her zaman yüksek olduğunu vurguladı.

Dünyada rahim nakilleri "Özkan tekniği" ile yapılıyor Dünyada rahim nakilleri "Özkan tekniği" ile yapılıyor

Ancak Varlı, tüm zorluklara rağmen kulübün futbolcularına olan borçlarını tamamen ödediklerini ve sezon boyunca hiçbir futbolcuya borçlarının kalmadığını belirtti. Ayrıca, desteklerinden dolayı taraftarlara, yöneticilere, iş insanlarına, esnaflara ve siyasetçilere teşekkür etti.

Küme düşüşünün bir engel olmadığını ve takımın önümüzdeki yıl daha güçlü bir şekilde lige geri döneceklerine inandığını ifade eden Varlı, Ceyhanspor'un spor aşkının hala dimdik ayakta olduğunu vurguladı. 

Editör: Resul Özdil