Düziçi Belediye Başkanı Alper ÖNER, Ramazan Bayramının ilk gününden itibaren yoğun bir bayramlaşma trafiği içerisine girerek toplumun tüm kesimleriyle bayramlaştı.
Yoğun bayramlaşma trafiğine bayram öncesinde Düziçi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programları ile başlayan Belediye Başkanı Alper ÖNER, bazı kurum ve kuruluşların düzenlediği bayramlaşma programlarına katıldı. 
Kent Merkezinde Vatandaşlarla Selamlaştı, Bayramlarını Kutladı
Başkan Alper ÖNER, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerinde dışında kent merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan ÖNER gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler kapsamında Atatürk ve Demokrasi meydanı ve Refik Cesur bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 
Atatürk ve Demokrasi Meydanındaki toplu bayramlaşma programına
Osmaniye CHP Milletvekili Baha Ünlü, CHP İl genel meclis üyeleri Hasan ÇOBAN, Selahattin TORUN, İl Başkanı Nedim ÜNLÜ, İlçe Başkanı Mustafa ŞEN, ilçe yönetimi, Belde Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
“Allah Daha Nice Bayramlara Kavuşmayı Nasip Etsin”
Konu ile ilgili açıklama yapan Düziçi Belediye Başkanı Alper ÖNER, “Bayramlarımız birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren çok özel günlerimizdir. Hep birlikte bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. Bu bayramda da çeşitli programlar, belediyemize ziyaretler ve bizim gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla bir arada olduk. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bayram sofralarında bir araya geldik. Allah daha nice bayramlara kavuşmayı ve bu güzellikleri birlikte yaşamayı nasip etsin” dedi. Haber: Ersin Şimşek

https://www.youtube.com/watch?v=lg5klZ2EYIQ
https://www.facebook.com/sabirgazetesi/posts/407773343402067
diğer resimlere ulaşmak için facebook sayfamızı ziyaret ediniz