33 bin taraftarın nefeslerini tutarak izlediği karşılaşmada, her iki takımın da kalelerini gole kapatan performansı dikkat çekti.

İlk yarıda ve ikinci yarıda da gol sesi çıkmazken, son düdükle birlikte saha içi ve tribünlerde coşku doruğa çıktı. Maçın bitimiyle birlikte sahaya inen yaklaşık 20 bin taraftar, takımlarını şampiyonluk sevinciyle kutlamak için bir araya geldi.

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 2 - Adana Demirspor: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 2 - Adana Demirspor: 1 (Maç sonucu)

Ancak, sevincin hemen ardından güvenlik önlemleri devreye girdi. Polis ve özel güvenlik ekipleri, futbolcuları ve hakemleri koruyarak soyunma odalarına güvenli bir şekilde geçişlerini sağladı. Taraftarların tribünlere dönmesi için ise özel güvenlik ve polis ekipleri gerekli müdahaleyi gerçekleştirdi.

Bu sonuçla birlikte, Amed Sportif Faaliyetler puanını 81'e yükselterek, 78 puanla ikinci sıradaki Kastamonuspor'un önünde zirveye yerleşti ve şampiyonluk ipini göğüsledi. Kentteki kutlamalar ise hala devam ediyor.

Editör: Resul Özdil