Vatandaşlar, sarsıntı hissettikleri anda ilk olarak internet arama motorlarında "bugün deprem mi oldu?" gibi sorularla araştırmalara başlıyorlar. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, bu tür anlık bilgilere en güvenilir kaynaklar olarak ön plana çıkıyor.

Kahramanmaraş'ta tünelde yaşanan zincirleme kazada 5 kişi yaralandı Kahramanmaraş'ta tünelde yaşanan zincirleme kazada 5 kişi yaralandı

Kandilli Rasathanesi, son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara anlık deprem bilgileri sunuyor. Bölgesel olarak deprem araştırmaları yapan Kandilli, son 500 depremi halka sunarak güncel verilere ulaşmayı sağlıyor.

DepremAFAD ise Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı aracılığıyla vatandaşlara güncel deprem haberleri ulaştırıyor. Son depremlerle ilgili detaylı bilgilere AFAD'ın web sitesinden ulaşmak mümkün.

Bugün deprem oldu mu sorusunun yanıtını güncel olarak takip etmek isteyenler için Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın web siteleri en doğru adreslerdir. Bu sitelerde, son 500 depreme kadar güncel verilerle anlık deprem analizleri sunulmaktadır. Bu sayede, bugün ya da dün deprem olup olmadığı konusundaki sorularınızın cevabını kolayca bulabilirsiniz. 

Muhabir: Mehmet Çardak